Få behandling som passer til dine behov og ønsker.

Hos Klassisk Akupunktur hjælper vi dig med at skabe de omstændigheder der skal til, for at din krop og dit sind trives og kan bekæmpe eventuel sygdom og lidelser. 
Akupunktur

Akupunktur er oprindeligt en gren af Traditionel kinesisk medicin (TKM) hvilket betyder at den form for akupunktur, vi tilbyder, indeholder en dybdegående diagnose samt muligheden for at behandle lidelser, som ikke kan behandles med "dry needling" eller triggerpunkts-akupunktur. På vores klinik behandles der blandt andet for smerter, allergier, muskelspændinger, fordøjelsesproblemer, hudlidelser, mentale ubalancer, afhængighed og fertilitetsbehandling. Se mere >>>

Du vil kunne få vejledning om kost og livsstil hvis dette ønskes og du kan finde inspiration under hjælp til selvhjælp

Der benyttes små sterile engangsnåle som sidder i udvalgte punkter i 15-30 minutter. Der bruges typisk mellem 4-30 nåle i en behandling. Nålene er 30 gange så tynde som en kanyle man kender fra lægen. 

 

Tøjet afklædes alt efter hvilke punkter som skal være tilgængelige for behandleren. Du kan med fordel komme med løstsiddende tøj på hvis du foretrækker at beholde så meget tøj på som muligt. 

Før en behandling. 

1. Generelt er det en god ide ikke at have spist lige inden en behandling. Drikke lidt vand er okay. 

2. Kom i løst siddende tøj som du kan bevæge dig i. 

3. Hvis du har oplysninger fra din læge eller andre behandlere som kunne være relevant for dit behandlingsforløb må disse gerne medtages. 

4. Det kan være en god ide at skrive dine symptomer ned på forhånd inden du kommer første gang. 

5. Du behøver ikke medbringe lagn eller håndklæde med mindre du foretrækker dette. 

Udtalelser

Du kan læse mere om hvad tidligere og nuværende klienter har udtalt og hvordan de har oplevet et behandlingsforløb. Klik på nedenstående link for at læse mere. 

Se mere >>>

  

Ring til os dag på tlf. 86 18 00 86 Aarhus C

  • Facebook App Icon

© 2017 Klassisk Akupunktur v. Esben Andersen