Behandling med fokus på helhed!

Oplever du smerte eller ubehag i din krop, så bestil en forsamtale hos en af vores behandlere. 
Du kan booke online nederst på siden. 

Tværfaglighed i højsædet

Aktuelt og forebyggende

I et behandlingsforløb er det af stor betydning, at der bliver taget vare om klientens situation både akut og fremadrettet. Det giver større mulighed for et vedvarende resultat. Hos Akutera har vi muligheden for at kombinere det forebyggende og livstilsændrende element fra den psykomoteriske tilgang og samtidig adressere de akutte problematikker ved hjælp af TCM akupunktur.  

 

 

Psykomotorisk behandling

Oplever du kropsligt ubehag og smerter eller har mentale udfordringer, du ikke kan slippe af med, kan en psykomotorisk behandling hjælpe dig. At ændre sit livsmønster eller bevægemønster giver dig en øget kropskontakt, så du på sigt kan tage de gode valg i livet, passe bedre på dig selv og føle dig mere fri. 

Psykomotorik er en blanding imellem en fysioterapeutisk og psykologisk tilgang til det hele menneske. At krop og psyke hænger sammen er hele fundamentet for psykomotorik. Se mere >>>

 

TCM Akupunktur

TCM står for Traditional Chinese Medicine hvilket betyder at den form for akupunktur, vi tilbyder, indeholder en dybdegående diagnose samt muligheden for at behandle lidelser, som ikke kan behandles med almindelig akupunktur. På vores klinik behandles der blandt andet for smerter, allergier, muskelspændinger, fordøjelsesproblemer, hudlidelser, mentale ubalancer, afhængighed og fertilitetsbehandling. Se mere >>>

 

Der benyttes små sterile engangsnåle som sidder i udvalgte punkter i 15-30 minutter. Der bruges typisk mellem 4-30 nåle i en behandling. Er man bange for nåle bliver der taget hensyn hertil. Tøjet afklædes alt efter hvilke punkter som skal være tilgængelige for behandleren.

Før en behandling. 

1. Generelt er det en god ide ikke at have spist lige inden en behandling. Drikke lidt vand er okay. 

2. Kom i løst siddende tøj som du kan bevæge dig i. 

3. Hvis du har oplysninger fra din læge eller andre behandlere som kunne være relevant for dit behandlingsforløb må disse gerne medtages. 

4. Det kan være en god ide at skrive dine symptomer ned på forhånd inden du kommer første gang. 

5. Du behøver ikke medbringe lagn eller håndklæde med mindre du foretrækker dette. 

Ring til os dag på tlf. 86 18 00 86 Aarhus C

  • Facebook App Icon

© 2017 Klassisk Akupunktur v. Esben Andersen