Apr 09, 2017

Retraete - Mindful Living / Nærvær

10. - 13. april 2017 - Påskeferien

Når du har gennemført Mindful Living - Grundkurset, så er du klar til at fordybe dig i specifikke områder. Strukturen er den samme som på grundkurset, men på Mindful Living - Nærvær, er vi optaget af kvaliteten i det at føle/mærke/sanse/overfører nærvær til os selv og din behandlingspartner. 

 

Fra morgenmeditationen er der fokus på nærværet i form af stilheden, omgivelserne, dine indre lyde, åndedrættet og din krop. Akuteras hjertebarn er, at du får mulighed for, at blive konkret sansende. At være konkret sansende kan hjælpe mange af med at,  uønskede tanker, tankemylder, tankeubehag, angst og lignende kommer til at fylde i deres liv. 

På Mindful Living - Nærvær tager vi for alvor fat i, at få kroppen og hovedet til at arbejde sammen. Dette retreate er at sætte sit tempo ned og opleve, at du får så meget mere med dig. Hvad enten det er i undervisningen eller en relation, så begynder du at lægge mærke til de oplevelser der virker positive for dig.

 

Nærvær og det at være “konkret sansende” udelukker tolkning, dømmen af dig selv og andre, bekymringer og andet tankespind. Tankespind som vi mennesker ind imellem er alt for optaget af og som oftest sætter sig som spændinger på kroppens mest sårbare områder. Det er der en naturvidenskabelig årsag til. Mindful Living - Nærvær rummer de videnskabelige processer hvor krop og psyke hænger sammen og så en masse praktiske øvelser samt den skønne afspændingsbehandlende del.  

 

Det daglige program for “Nærvær" i et overordnet perspektiv:

 

 • Morgenmeditation/afslapning i naturen

 • PMT Yoga, hvor alle kan deltage. 

 • Teoretisk undervisning 

 • Afspændingsbehandling

 • Afrundning & Tak for en spændende dag 

 

Pris for 3 dage: 1900.-

 

Der er mulighed for overnatning i husets værelser. Skriv eller ring hvis du vil benytte dig af det. Vi glæder os til et spændende retreate sammen med dig.

Apr 06, 2017

Retraete - Mindful Living

Fra fredag d. 7. - 9. april 2017 

Indføring i kroppens primære funktioner, giver dig basisviden om hvorfor det er vigtigt både at være stille, bevæge sig og afspænde. 

 

Grundkursets vigtigste fokus er, at give dig en oplevelse af, at du er på vej i den rigtige retning, slippe stress og ubehag, samt give dig fornyet energi, til at mestre dit liv med nye unikke redskaber. 

 

Vi håber og tror på, at du får lyst til, at fortsætte på Akuteras andre retreats, som dette kursus giver adgang til. 

 

Det daglige program for Grundkurset i et overordnet perspektiv:

 

 • Morgenmeditation/afslapning i naturen

 • PMT Yoga, hvor alle kan deltage. 

 • Teoretisk undervisning 

 • Sund & Økologisk frokost

 • Afspændingsbehandling

 • Afrundning & Tak for en spændende dag 

 

Praktiske oplysninger & uddybelse af dit retreate sendes ved tilmelding. 

 

Pris for 3 dage: 1900.-

 

Der er mulighed for overnatning i sundhedshusets værelser. Lad os hjælpe dig til en god nattesøvn, hvis det har interesse. Vi glæder os til, at se dig!

 

Herefter har du adgang til retreaterne: Mindful Living - Nærvær, Mindful Living - Bevægelse eller Mindful Living - Akupressur

Jun 29, 2017

Århus Yogafestival

Fra fredag d. 30. juni - 2. juli 2017

 

Århus Yogafestival er en social begivenhed, hvor lokale instruktører underviser hele weekenden. Derudover finder du lokale kunstnere, madudbydere og yogatøj.

Mød også underviserne bag Akutera Health Care´s uddannelser til PMT Yoga instruktør & akupunktør.

 

Vi glæder os til en vanvittig fantastisk inspirerende yoga-weekend. 

 

 

Please reload

Ring til os dag på tlf. 86 18 00 86 Aarhus C

 • Facebook App Icon

© 2017 Klassisk Akupunktur v. Esben Andersen