Lær nye værktøjer for dig selv eller dine klienter

Vi har et ønske om at dele vores viden, lærdom og erfaringer med dig! 

Kurser, foredrag og uddannelser

Vi ønsker at sprede viden, lærdom og erfaring til både behandlere og ikke behandlere. Vi har derfor løbende forskellige tilbud til dig som ønsker at lære mere om faget eller ønsker at udvikle dig selv.

 

Qigong

Qigong kurserne er til dig som ønsker at gøre din krop stærk om modstandsdygtig. Dette er specielt relevant hvis du er behandler som har med syge mennesker at gøre eller hvis du selv er syg.

 

Læs mere om vores Qigongkurser her 

Se mere >>>

Akupunktur

Akupunkturkurserne er alt indenfor kinesisk medicin. Akupunktur, moxa, urter m.m. Har du et ønske om at vi kommer og afholder et bestemt kursus på din skole eller i din by så kan dette også lade sig gøre. 

Læs mere om vores akupunkturkurser her

Se mere >>>

Foredrag

Hvis du kunne tænke dig at få et indblik i hvordan du kan kultivere sundhed i din krop og dit sind så kan du bestille os til at komme og holde foredrag herom. Det bliver et foredrag fyldt med inspiration til hvordan du kan lære at mestre din egen sundhed. 

Læs mere om vores foredrag her

Se mere >>>

Uddannelse

Danmarks Akupunktur uddannelse er en uddannelse som lægger vægt på simple men kraftfulde værktøjer, som er med til at skabe sundhed i dine patienters system. Der bliver lagt vægt på praktiske færdigheder så du lære at mestre et håndværk, frem for blot at læse om det. Uddannelsen lægger også op til en personlig selvudviklingsprocess, som gør at du vil stå langt stærkere i dit liv og som behandler. 

Læs mere om vores akupunkturuddannelse her

Se mere >>>

 

Ring til os dag på tlf. 86 18 00 86 Aarhus C

  • Facebook App Icon

© 2017 Klassisk Akupunktur v. Esben Andersen