Udtalelser fra patienter

På denne side deler vi nogle af de erfaringer som vores patienter har haft i vores klinik. Hvis du har haft en god oplevelse hos os vil vi opfordre dig til at skrive til os så det kan inspirere andre som måske står i samme situation.  

“Har i mange år arbejdet med selvudvikling og troede egentlig ikke rigtig, at der var andre og bedre metoder, men Esben har lært mig, at det er der. Hvad han gør er forsat en gåde, men det virker. Jeg kan klart anbefale et forløb her. At jeg så, for første gang i 6 år, heller ikke har mærket noget til min allergi, en hel sommer, ja det er fantastisk. Esben får min varmeste anbefaling.”

Jane

“Har fået akupuntur 5 gange. Jeg er hver gang gået afslappet hjem. Jeg har desuden fået mange gode redskaber til at takle problemstillinger med og anskue livet på. Super god behandling, afslappet stemning, dygtig og sød akupunktør. Jeg giver mine bedste anbefalinger:-)”

 

Patient

“Esben er varm empatisk grundig og ikke mindst faglig meget erfaren omhyggelig og dygtig. Jeg oplevede fra gang til gang en mærkbar bedring i min fysiske tilstand. Min hovedpine er næsten forsvundet, min bevægelighed i nakken er blevet voldsomt bedre, min højre arm er ok nu er der kun noget småt tilbage i to fingre. Psykisk har jeg flere gange oplevet mig selv som meget mere positiv og optimistisk, efter behandlinger. Det virker på mig som om Esben kender mig bedre end mig selv. Han har hver gang en plan med hvad han vil og hvorfor. Man er ikke i tvivl om at man som patient er det vigtigste, det er bare så trygt og troværdigt.”

 

Michael

“kan stærkt anbefale akupunktur hos Esben Andersen. Han er meget kompetent og dygtig. Har gået til behandling for rozasea og kunne se effekten efter et par behandlinger.”

Mukates

"Jeg havde i flere uger døjet med svær svimmelhed pga. BPPV/ørestenssvimmelhed, hvilket resulterede i svære svimmelhedsanfald, når jeg bevægede hovedet i bestemte retninger. Jeg var pga. disse anfald meget utilpas, da anfaldende resulterede i "køresyge". De anbefalede øvelser hjalp mig ikke, så jeg kontaktede akupunktør Esben Andersen, da jeg vidste, at Esben er en dygtig behandler og brænder for sit fag. Men jeg er nu alligevel overrasket over, hvor effektiv blot én enkelt behandling var. Efter én behandling forsvandt mine svimmelhedsanfald og "køresygen" og jeg fik mit hverdagsliv igen.

Esben er utrolig nærværende, grundig og faglig dygtig. Man er helt tryg i Esbens hænder, for han ved, hvad han har med at gøre. Jeg har kun rosende ord at give videre til og om Esben og kan derfor kun varmt anbefale behandling hos akupunktør Esben Andersen. "

Betina

Ring til os dag på tlf. 86 18 00 86 Aarhus C

  • Facebook App Icon

© 2017 Klassisk Akupunktur v. Esben Andersen